Пятница, 29.03.2024, 14:30

Приветствую Вас Гость | RSS | Регистрация | Вход

ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ!




7ЛУЗА

ЛЕНТА НОВОСТЕЙ

Главная » 2009 » Ноябрь » 3 » ЖИВЫЕ НОВОСТИ.

ЖИВЫЕ НОВОСТИ.
21:31
 
Внимание!
Все запланированные соревнования с 1 по 21 ноября отменяются в связи с приказом министра Юрия Павленко!
 
КАРАНТИН!
 
 
Про запровадження профілактичних заходів
 
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від ЗО жовтня 2009 р. № 1152 "Про запобігання поширенню грипу типу А/Н1N1/Каліфорнія/04/09 і гострих респіраторних захворювань серед населення" та з метою недопущення поширення епідемії грипу і гострих респіраторних захворювань серед усіх верств населення

НАКАЗУЮ:

1.   Утворити та затвердити склад оперативного штабу для координації дій у вирішенні питань профілактики та боротьби з поширенням пандемічного грипу та інших гострих респіраторних захворювань, що додається.

2.      Департаментам сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, сімейної і гендерної політики та організації оздоровлення, олімпійського спорту, фізичного виховання та неолімпійських видів спорту, урядовим органам державного управління, діяльність яких скеровується через Міністерство заборонити проведення усіх масових заходів, які відбуватимуться в Україні, на три тижні починаючи з 30 жовтня 2009 року.

3.      Заступникам Міністра Драчу С.В., Карандєєву Р.В., управлінню справами, ДП НСК "Олімпійський", ДП "Управління з експлуатації адмінбудинків" посилити санітарно-протиепідемічний та охоронний режим щодо обмеження відвідування адміністративних приміщень Міністерства та об'єктів будівництва та реконструкції в рамках підготовки до проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Спільно з підрядними організаціями вирішити питання забезпечення працівників засобами індивідуального захисту.

4.      Управлінню роботи з персоналом зобов'язати керівників установ та організацій, які опікуються проблемами дітей, сім'ї, молоді, гендерної рівності, розвитку фізичної культури та спорту, незалежно від форм власності, посилити санітарно-протиепідемічний режим та забезпечити його дотримання виходячи з вимог МОЗ України та Державної надзвичайної протиепідемічної комісії при Кабінеті Міністрів України.

5.      Заступнику Міністра Дутчаку М.В.:

- разом з управлінням "Укрспортзабезпечення" та ДП "Спортивна аптека" невідкладно здійснити заходи щодо забезпечення необхідними лікарськими препаратами лікувально-профілактичного та протиепідемічного спрямування штатні збірні команди України з видів спорту;

-   рекомендувати спортивним федераціям провести відповідні консультації з
міжнародними федераціями щодо вирішення питання щодо можливості перегляду
термінів проведення міжнародних спортивних заходів на території України та
корегування проведення національних чемпіонатів;

- у разі неможливості відміни спортивних змагань забезпечити належний санітарно-протиепідемічний режим для учасників та глядачів під час їх проведення.

6.         Державному департаменту з усиновлення та захисту прав дитини призупинити з З листопада 2009 року і до закінчення карантину видачу громадянам України та іноземцям направлень для знайомства та встановлення контакту з дітьми, які виховуються у дитячих закладах, незалежно від підпорядкування та форми власності закладу.

7.         Державному департаменту з усиновлення та захисту прав дитини спільно з Міністерством охорони здоров'я України організувати у прийомних сім'ях та дитячих будинках сімейного типу проведення профілактичних заходів щодо запобігання поширенню грипу.

 

8.            Республіканському Комітету АР Крим по фізичній культурі та спорту, управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту обласних, Київської та Севастопольської державних адміністрацій разом з лікарями штатних збірних команд України посилити контроль за станом здоров'я спортсменів, які від'їжджають (приїжджають) на спортивні заходи.

9.            Керівникам ДПУ МДЦ "Артек", ДП "УДЦ "Молода гвардія" забезпечити продовження, за згодою батьків, перебування дітей з областей, у яких запроваджено карантин, а департаментам економіки та фінансів, сімейної і тендерної політики та організації оздоровлення вирішити, питання щодо фінансового забезпечення їх перебування в оздоровчих закладах.

10.     Керівників вищих учбових заходів, віднесених до сфери управління Міністерства запровадити з 2 листопада 2009 р. канікули на три тижні в усіх навчальних закладах, забезпечити дотримання санітарно-протиепідемічних норм серед аспірантів і студентів, які залишаються у гуртожитках на час канікул.

11.     Покласти персональну відповідальність на керівників установ та організацій, які опікуються проблемами дітей, сім'ї, молоді, тендерної рівності, розвитку фізичної культури та спорту, незалежно від форм власності щодо забезпечення систематичного інформування населення з питань профілактики грипу типу А/НN1/Каліфорнія/04/09 та інших гострих респіраторних захворювань.

12.   Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступників Міністра
відповідно до розподілу обов'язків.
Міністр                                                                                                Ю.О.Павленко
 
 
Просмотров: 804 | Добавил: koyfbsu | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0